Inici Actualitat Acabades les obres que han millorat part de les instal·lacions del Parc...

Acabades les obres que han millorat part de les instal·lacions del Parc d’Esports

0
COMPARTIR

Aquest dimarts, amb l’obertura de la piscina d’estiu municipal, es van donar per finalitzades les obres que han rehabilitat part de les instal·lacions del Parc d’Esports de Taradell. En concret, s’han fet actuacions de millora a les pistes de pàdel i en una pista de tennis, sobretot, per millorar-ne la seguretat i adaptar-les a la normativa.

Les obres han afectat als accessos i a les pistes de pàdel i tennis. Així, s’han modificat les instal·lacions elèctriques de l’enllumenat de les pistes, els circuits hidràulics del servei d’aigua calenta sanitària de les dutxes dels vestidors, s’ha arranjat l’accés i els murs de les pistes (amb treballs de paleteria i pintura), i també s’ha refet el clavegueram de tot l’equipament. Aquestes actuacions han servit bàsicament per complir la normativa vigent en diferents àmbits i fer la instal·lació segura i i més funcional per als usuaris.

També s’ha aprofitat per reformar completament una de les pistes de tennis, que tenia greus patologies al paviment que feien difícil jugar a tennis. La nova pista està formada a partir de capes de resines esportives sobre la base de formigó prèviament sanejada. Segons informa l’Ajuntament de Taradell, les obres realitzades han estat les mínimes indispensables per garantir l’operativitat de la instal·lació, però l’objectiu és fer un projecte global de transformació d’equipaments i usos del Parc d’Esports per executar-ho en els propers anys.

També està previst properament treure a licitació la concessió de la gestió de les instal·lacions, després que el Club Parc d’Esports retornés fa cosa de més d’un any la gestió de tot l’equipament al propietari dels terrenys que és l’Ajuntament de Taradell, posant fi a la concessió de 50 anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments