Inici Actualitat Novetats literàries del mes de juny de 2023 de la Biblioteca de...

Novetats literàries del mes de juny de 2023 de la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font durant aquest mes de juny de 2023. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

Novel·la juvenil

La llegenda del bosc | Jara Santamaría

Barcelona: B de Blok, 2019

SinopsiEn Teo, l’Emma i l’Ada no s’agraden gens, però són cosins i les circumstàncies han volgut que passin l’estiu junts. Quan un d’ells desapareix i els altres surten a buscar-lo, descobreixen un univers de bruixots i de déus, de gegants i belles dones amb urpes de rapinyaire.

 

La tercera màscara | Care Santos

Barcelona: Edebé, 2022

Sinopsi: Aquesta novel·la, dura i realista, és una ficció creada magistralment per l’escriptora Care Santos, però podria no ser-ho. Podria reflectir un treball periodístic d’investigació sobre un fet verídic, d’aquells que, quan sents o veus als mitjans de comunicació, et sacsegen la consciència i fan que tothom es pregunti: «Com és possible que hagi passat això?»

 

L’illa Fènix | Isaac Palmiola

Barcelona: Montena, 2014

Sinopsi: Hi ha, enmig de l’oceà Atlàntic, una petita illa que no apareix a cap mapa. Allà és on es troben les instal·lacions de la Secret Academy, una misteriosa i exclusiva escola per a alumnes escollits a consciència. Ningú no en coneix els mètodes d’ensenyament ni què hi aprenen exactament els nois i noies; només se’n sap que tenen prohibit parlar-ne amb ningú… El Lucas, l’Úrsula i la Rowling hi han estat admesos i, junts, hauran de descobrir quins enigmes amaga la Secret Academy…

Secrets | Francesc Rodríguez

Barcelona: Fanbooks, 2023

Sinopsi: L’Anna, una adolescent de quinze anys amb poques habilitats socials, torna a casa després que aconsegueix escapar-se, a través d’un bosc, d’un segrestador que aparentment l’ha tingut retinguda uns quants mesos dins d’un soterrani. Durant els interrogatoris de la policia, la noia culpa el seu pare biològic, un excantant drogoaddicte a qui va conèixer quan els que ella pensava que eren els seus pares li van explicar que en realitat és filla de la seva tieta, que va morir d’una sobredosi quan ella era un nadó. D’altra banda, hi ha una periodista que ha seguit el cas del segrest i l’ha convertit en un espectacle mediàtic; i el Guille, un amic de l’institut de qui la noia està enamorada, que és qui l’anima a buscar el seu pare biològic.

 

Doble vida | Àngels Bassass i Salvador Macip

Barcelona: Columna Edicions, 2022

Sinopsi: Després de vint anys de no veure’s, la Sílvia i en Robert coincideixen en una festa a Barcelona i no poden evitar consumar l’atracció que havien sentit l’un per l’altre a la universitat. El problema és que ara en Robert està casat i viu a Marsella. Tot i que no volen caure en la temptació, el desig acaba guanyant la partida i comencen una relació secreta que, a poc a poc, els anirà absorbint i obsessionant, fins al punt que amenaça de destruir tot el que tenen.

L’home que tot ho veia | Deborah Levy

Barcelona: Angle Editorial, 2022

SinopsiEn Saul Adler és atropellat dues vegades al mateix lloc, el pas zebra d’Abbey Road, famós per la foto dels Beatles. La primera vegada va ser l’any 1988 i en Saul -un historiador especialitzat en l’Europa de l’Est- tenia una cita amb la seva nòvia Jennifer, amb qui trencarà aquell dia. Poc després viatja a la RDA, on viurà un perillós amor clandestí amb el seu guia i traductor (encarregat, de fet, de controlar els seus moviments). La segona és el 2016 i aquesta vegada en Saul acaba a l’hospital, on reviurà el seu viatge a Berlín i repassarà altres fets de la seva vida, aportant una insòlita lucidesa i una nova llum a tot allò que el lector coneix.

 

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments