Inici Actualitat L’Esbart dansaire Sant Genís celebra la 41a Festa del Soci amb moltes...

L’Esbart dansaire Sant Genís celebra la 41a Festa del Soci amb moltes activitats

0
COMPARTIR

L’Esbart dansaire Sant Genís ha celebrat aquest cap de setmana la 41a de la Festa del Soci. La tradicional activitat anual, enguany s’ha complementat amb activitats també de dissabte.

Tot i que habitualment el dia central és el diumenge, aquest dissabte es va fer una roda d’Esbarts a l’esplanada del davant de l’EAS Taradell. Damunt l’escenari van ballar l’Esbart Sant Genís, l’Esbart Olesà, el Casal Cultural Dansaires Manresans i l’Esbart Espiga d’Or. Tot i la fresca, més tard es va fer va fer un taller per aprendre a ballar la cançó ‘Coti x Coti’ del grup The Tyets, que va comptar amb força gent. Més tard, amb la col·laboració del Consell de Joventut de Taradell, l’espai es va convertir en una petita festa amb la música del grup Lola and the Rinnos i i música dj.

Aquest diumenge al matí l’Esbart ha celebrat els actes més tradicionals amb una cercavila de ball de bastons pels carrers del poble i una gimcana. Al migdia al Centre cultural Costa i Font s’ha fet l’arrossada popular habitual i a la tarda hi ha hagut una roda d’esbarts infantils amb la participació de l’Esbart Sant Genís, l’Agrupació Folklòrica Igualadina, l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí, l’Esbart Joventut Nostra i l’Esbart Dansa Jove de Navàs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments