Inici Actualitat Jornada sobre Lluís Maria Xirinacs a Taradell aquest dissabte

Jornada sobre Lluís Maria Xirinacs a Taradell aquest dissabte

0
COMPARTIR

L’Assemblea Nacional Catalana i la Fundació Randa-Lluís Maria Xirinacs organitzen aquest dissabte 4 de febrer a Taradell una jornada de treball titulada ‘Xirinacs i la lluita independentista’. Es realitzarà al Centre cultural Costa i Font a partir de 2/4 d’11 del matí. Hi ha l’opció de quedar-se a dinar. Cal inscriure’s al següent enllaç.

La jornada posarà sobre la taula el pensament i el concepte de Lluís Maria Xirinacs vers la lluita independentista. També preténe exposar les experiències generades a partir de la via demòtica (la força del poble) i familiaritzar-se amb els conceptes i les eines per aplicar aquesta força amb un objectiu clar: aprofundir en l’autoorganització per fer la independència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments