Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell adjudica les obres de la primera fase de construcció...

L’Ajuntament de Taradell adjudica les obres de la primera fase de construcció del nou pavelló municipal

0
COMPARTIR

Després de quedar desert al mes de juliol el concurs de licitació de la primera fase del nou pavelló municipal de Taradell, l’Ajuntament ha adjudicat les obres aquest mes de desembre en base a un procés negociat. L’empresa T.P. Isidre Sayós, SL de Taradell serà l’encarregada de construir aquesta primera fase del nou equipament esportiu.

L’acord signat entre l’Ajuntament i l’empresa preveu un cost d’1.413.327,93 € (mateix pressupost) i un termini d’execució de nou mesos. Aquesta primera fase contempla el paviment, la coberta i la il·luminació del nou pavelló, que estarà situat just al costat de l’actual pavelló. Segons el regidor d’Esports, Lluís Rodríguez, en una nota a la web de l’Ajuntament, mostra la seva satisfacció per poder iniciar les obres que “tant treball han costat des de l’estiu del 2019. Un dels principals beneficis que aportarà aquest equipament és social, ja que permetrà augmentar les hores d’utilització del pavelló per part de les entitats en unes condicions més adequades i posar en marxa noves disciplines esportives que ara mateix no es poden practicar al poble”.

La construcció del nou pavelló porta retard respecte a les previsions inicials quan es va presentar públicament el projecte al mes de març de 2022. En aquell moment es preveia poder utilitzar el nou equipament al setembre del 2023, però l’encariment de matèries primeres i materials constructius dels darrers mesos van fer que cap empresa es presentés a la licitació de la primera fase i això ha endarrerit els tràmits i terminis uns tres mesos, ja que el procediment negociat s’ha fet amb tres empreses diferents en base a la normativa de la Llei de Contractes del Sector Públic. Les obres d’aquesta primera fase està previst que comencin aquest proper mes de gener.

Render sobre com serà la nova pista poliesportiva

El projecte del nou pavelló municipal està previst en cinc fases i un pressupost total d’uns 4,4 milions d’euros. Després de la primera fase fase l’equipament ja podrà estar habilitat per al seu ús com a una pista oberta. La segona fase, que també té el projecte executiu aprovat, és la que preveu completar l’estructura externa i fer la connexió amb l’actual pavelló (té un pressupost estimat d’uns 950.000 euros). Les fases 3 i 4 serviran per adequar l’actual pavelló a la normativa vigent, renovar la il·luminació i modificar les instal·lacions amb noves sortides d’emergències, reformar vestidors i passadissos, entre d’altres. La fase 5 completaria el projecte amb nous vestidors, connexió dels dos equipaments amb ascensor i escala, una nova recepció i un nou bar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments