Inici Actualitat Cap empresa presenta proposta per construir la primera fase del nou pavelló

Cap empresa presenta proposta per construir la primera fase del nou pavelló

0
COMPARTIR

El concurs per a la licitació de la construcció de la primera fase del nou pavelló de Taradell s’ha declarat desert, després que cap empresa presentés proposta. En el ple del passat dijous 28 de juliol, l’Ajuntament de Taradell va declarar el concurs desert i va aprovar obrir una nova licitació a través d’un procés de licitació negociat.

És a dir, l’Ajuntament convidarà a un màxim de tres empreses perquè presentin les seves propostes per optar a la construcció de la primera fase, que té un pressuposlt d’1.413.217 euros. La idea és aconseguir que alguna empresa es vulgui fer càrrec de les obres i la licitació pugui ser adjudicada aquest proper mes de setembre.

L’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, va explicar al ple que el preu no podrà ser modificat “però si es podrà acordar les solucions constructives”. També va explicar que la causa de no haver-se presentat cap oferta en la primera licitació és “l’augment de les matèries primeres” i es va mostrar convençuda que aquesta nova licitació “ens portarà a bon port”. Santi Estragués, portaveu de Junts per Taradell, hi va donar suport, afirmant que “ens hagués agradat que s’haguessin presentat empreses” i va afegir que esperava que aquesta nova negociació “a tots ens convenci”.

De moment, el terreny on s’ha de construir el nou pavelló ja està habilitat després dels treballs que van servir per enderrocar la torreta de Can Bazán. El terreny està ubicat a la cantonada del carrer de Catalunya amb l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer. El projecte del segon pavelló de Taradell preveu cinc fases amb un pressupost total al voltant dels 4,4 milions d’euros. La primera fase, que és la que es licita, preveu la pavimentació, coberta i il·luminació principal de la nova pista i tindria un termini d’execució d’uns 12 mesos.

A la segona fase ja es contempla iniciar la connexió amb l’actual pavelló i completar l’estructura externa del nou pavelló. Les dues primeres fases tenen el projecte executiu aprovat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments