Inici Actualitat L’Aplec de la sardana de Taradell rep el Premi Continuïtat a Balaguer

L’Aplec de la sardana de Taradell rep el Premi Continuïtat a Balaguer

0
COMPARTIR

En el marc del lliurament de Premis Capital de la Sardana 2022 que es van entregar a Balaguer aquest passat dissabte, l’Agrupació Sardanista de Taradell va rebre el Premi Continuïtat. Es va reconèixer els 75 anys de l’Aplec de la Sardana.

La presidenta de l’Agrupació Sardanista de Taradell, Carme Guiteras, i membres de la junta com Lídia Relats i Assumpta Isern van recollir el guardó.

La resta de Premis a la Continuïtat van ser per la cobla La Principal de Cassà, el Foment de la Sardana de Barcelona, l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, l’Agrupació Cultural Folklòrica Sabadell Sardanista, l’Agrupació Sardanista de Ripoll, la Secció de Sardanes i Danses del GEIEG, la Colla Sardanista Mirant al Cel, el Concurs de Figueres, l’Aplec d’Artés, l’Aplec de Celrà, l’Aplec de Súria, l’Aplec de Preixana, i el Concurs del Vendrell.

La propera Capital de la Sardana serà Sant Cugat del Vallès el 2023.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments