Inici Actualitat Festival de gols en la victòria del CP Taradell contra l’Alcorcon (8-4)

Festival de gols en la victòria del CP Taradell contra l’Alcorcon (8-4)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell segueix invicte a l’Ok Lliga Plata sud i perseguint el líder. Els taradellencs van golejar aquest dissabte a la tarda el cuer, l’Alcorcón per 8 a 4, en un partit on sempre van portar la iniciativa en el marcador.

Als cinc minuts Sergi Pla va marcar dos gols consecutius per avançar el Taradell per 2 a 0. A 10 minuts pel descans Jacint Molera va ampliar diferències amb el tercer gol. Però tot seguit els visitants van escurçar el marcador. Just abans del descans Nil Generó va fer el 4 a 1, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

Només començar el segon temps els visitants van fer el 4 a 2. Però va ser un miratge, perquè el Taradell va sentenciar. Nil Generó va aprofitar una acció de penal per fer el 5 a 2, pocs minuts després. Albert Benito als 10 minuts va fer el 6 a 2. I poc després Sergi Pla feia el setè. A cinc minuts pel final va arribar el tercer pels visitants i poc després el quart. Però només va servir per maquillar el marcador, que a un minut pel final Sergi Pla, aprofitant una falta directa, va establir en el definitiu 8 a 4.

El CP Taradell suma 18 punts i consolida la segona posició, esperant una ensopegada del líder l’Alpicat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments