Inici Cartes dels lectors Tancar més camins no

Tancar més camins no

0
COMPARTIR

Tancar més camins no. Si us plau.

Trobo molt bé que els propietaris cuidin i acotin els seus termes, i ho endrecin, per poder-ne disposar. Però hi ha maneres per no tancar camins. El Lluçanès és un exemple. Als prats i als boscos que hi pastura bèstia hi trobes tanques amb pals mòbils o fils elèctrics que pots obrir i tancar. No he vist mai cap tanca per terra. S’ha de confiar amb la gran majoria de les persones que agraïm poder passar. 

Parlo del caminet que sortia a prop de la torra de Can Mascarell. Per la gent de la part baixa del poble era el camí de tota la vida per pujar a la Serra. Un camí curt i molt bonic. Jo tot pujant-lo sola, amb amigues, o nets, m’hi recreava: Dues balmes petites, falgueres, molsa, roures… i a la primavera un camí de violes. 

És una llàstima. M’agradaria que el propietari ho reconsideres i el poguéssim tornar gaudir. 

Atentament,

Marta Molist

Taradell, 4 de desembre 2022

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments