Inici Cartes dels lectors Escrit sol·licitant interessats en servei bus

Escrit sol·licitant interessats en servei bus

3
COMPARTIR

Bona tarda,

Soc una resident del poble de Taradell. Tinc anys, forces. De tant en tant haig de baixar a Barcelona per diferents visites.

Donat que la meva pensió no em dona per agafar un taxi cada vegada (aprox. 100€), i per edat ja no estic per agafar dos o tres transports, he pensat que fora bo que algun autobús, com ara el Sagalés, fes parada a Taradell.

Voldria saber si hi hauria moltes persones interessades per poder fer pinya i es pogués aconseguir el Sagalés Vic/Santa Eugènia/Taradell i etc., un parell al matí i un parell a la tarda, tant d’anada com de tornada.

Resto pendent de les vostres respostes i gràcies per endavant.

Maria Rosa Viadiu i Bellavista

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Neus Orri
Neus Orri
17 setembre 2022 16:09

Ho veig difícil, en cap cas seria rentable per l’empresa. Exigir un bon servei de Taradell a Vic això sí que seria factible. El servei públic de Taradell sembla que no és cap prioritat… autobusos vells, bruts i uns horaris totalment insuficients; per no donar, no donen ni billet…

Maria Rosa Reig Nuri
Maria Rosa Reig Nuri
9 setembre 2022 17:15

Una molt bona suggerència. A nivell de transport públic estem força deixats de la mà de déu.

Doris Flores
Doris Flores
6 setembre 2022 10:54

Estaria bé. Ara, si ha de fer aquest recorregut ja no és un Bus expres. Pero que pari a Malla (on l’Esclat) o a Taradell seria fantàstic.
A Taradell ho necesitem, perquè si no tens cotxe, o carnet, o ets una persona gran que ja no condueix estàs mort al poble.