Inici Cartes dels lectors Escrit sol·licitant interessats en servei bus

Escrit sol·licitant interessats en servei bus

3
COMPARTIR

Bona tarda,

Soc una resident del poble de Taradell. Tinc anys, forces. De tant en tant haig de baixar a Barcelona per diferents visites.

Donat que la meva pensió no em dona per agafar un taxi cada vegada (aprox. 100€), i per edat ja no estic per agafar dos o tres transports, he pensat que fora bo que algun autobús, com ara el Sagalés, fes parada a Taradell.

Voldria saber si hi hauria moltes persones interessades per poder fer pinya i es pogués aconseguir el Sagalés Vic/Santa Eugènia/Taradell i etc., un parell al matí i un parell a la tarda, tant d’anada com de tornada.

Resto pendent de les vostres respostes i gràcies per endavant.

Maria Rosa Viadiu i Bellavista

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Neus Orri

Ho veig difícil, en cap cas seria rentable per l’empresa. Exigir un bon servei de Taradell a Vic això sí que seria factible. El servei públic de Taradell sembla que no és cap prioritat… autobusos vells, bruts i uns horaris totalment insuficients; per no donar, no donen ni billet…

Maria Rosa Reig Nuri

Una molt bona suggerència. A nivell de transport públic estem força deixats de la mà de déu.

Doris Flores

Estaria bé. Ara, si ha de fer aquest recorregut ja no és un Bus expres. Pero que pari a Malla (on l’Esclat) o a Taradell seria fantàstic.
A Taradell ho necesitem, perquè si no tens cotxe, o carnet, o ets una persona gran que ja no condueix estàs mort al poble.