Inici Cartes dels lectors La Fàbrica del Tint

La Fàbrica del Tint

0
COMPARTIR

Taradellencs, seguint amb els comentaris de la Fàbrica del Tint, vivendes i espais naturals tan ben pensats per l’època que es va fer, remeto aquesta carta que vaig escriure en aquesta mateixa redacció el dia 19 de novembre del 2020. Sense cap resposta…

Carta:

Estimats Taradellencs!

Just ahir va fer vuit dies que vaig passar pel camí de Sant Jaume que voreja la fabrica del Tint. Avui hi he tornat a passar i paf!:Un nou entrebanc, una altra reixa que impedeix el pas per poder fer tot el caminet. Com pot ser això? I ningú explica res…Es un camí de tota la vida i no ho puc entendre. El que passa concretament al Tint ha de ser un maldecap per l’ajuntament i crec que els enamorats dels camins i caminets podríem estar al seu costat, amb firmes i peticions populars.

Atentament, Marta.

Enviat a taradell.com, 19 nov. 2020

Agraeixo aquesta sacsejada d’opinions i la introducció magistral de Mn. Antoni Pladevall i Font, feta el seu dia. Crec que si el poble fa pressió l’Ajuntament es sentirà més recolzat per parlar amb el propietari.

Cordialment Marta Molist.

Taradell, 29 juliol 2022

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments