Inici Actualitat El menjador de l’Escola Sant Genís i Santa Agnès premiat pel seu...

El menjador de l’Escola Sant Genís i Santa Agnès premiat pel seu compromís amb l’alimentació saludable

0
COMPARTIR

L’Escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell ha rebut el certificat amb la denominació de qualitat Bo, Sa i D’Aquí pel seu compromís amb els productes de quilòmetre zero i saludables. El reconeixement valora els aliments que es serveixen en el servei de menjador escolar, que gestiona l’emprea La Cuina de Sant Tomàs.

El lliurament del diploma va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i va comptar amb membres del grup musical ‘El Pot Petit’, que van actuar d’ambaixadors, otorgant el premi a l’escola i a la Fundació Sant Tomàs. El lliurament es va fer durant l’espai de menjador i els infants van poder viure en directe un petit concert al pati de l’escola.

El certificat està promogut pel projecte Bosadaqui.cat del grup Taelus que impulsa una campanya per apropar el panorama musical amb les escoles que tenen un compromís amb els productes quilòmetre zero i sostenibles.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments