Inici Actualitat L’Escola Sant Genís i Santa Agnès lliura 800 euros a l’Associació ‘Braçalets...

L’Escola Sant Genís i Santa Agnès lliura 800 euros a l’Associació ‘Braçalets Candela’ de l’Hospital Sant Joan de Déu

0
COMPARTIR

Aquest dimarts 13 de febrer l’Escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell va fer el lliurament de 800 euros als representants de l’associació “Braçalets Candela” de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquest import prové dels diners recaptats pels alumnes durant la Fira de Santa Llúcia de Taradell.

A partir de donacions voluntàries es van recollir un total de 1.600 euros, dels quals 800 es van destinar a la Marató de TV3 i els altres 800 per a la investigació del càncer infantil. A l’acte de lliurament d’aquets 800 euros hi va assistir Nieves Tejeda, represenat de l’Associació, que va agrair la donació i la implicació de l’escola en causes solidàries.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments