Inici Actualitat L’Estiu Jove proposa activitats lúdiques durant tot el juliol

L’Estiu Jove proposa activitats lúdiques durant tot el juliol

0
COMPARTIR

Un any més des del Puntal Jove de Taradell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, ofereixen un seguit d’activitats estiuenques. L’Estiu Jove oferirà moltes propostes a partir d’aquest 5 de juliol i ja té inscripcions obertes, per a públic de diferents edats.

El 5 de juliol s’inicia l’Estiu Jove a l’EAS que proposarà cada dilluns i dimecres de juliol poder anar gratuïtament a l’EAS de 9 a 10.30h del matí. És per a majors de 13 anys.

El 6 de juliol començarà un curs de tres sessions els dimarts (6, 13 i 20 de juliol) d’Urban Sketching, una pràctica de dibuixar allò que t’envolta. L’activitat està destinada a nois i noies a partir de 16 anys i les places són limitades. Us podeu inscriure a través de l’enllaç URBAN SKETCHING.

El 8 de juliol es farà un taller de sabons naturals a càrrec de l’empresa Floconut, d’Ivette Cortés. El taller és per a majors de 18 anys i les places són limitades (preu: 10 euros). Us podeu inscriure a través de l’enllaç TALLER DE SABONS NATURALS. El termini de les inscripcions és el 4 de juliol.

El 14 de juliol es farà un taller de fast food saludable. El taller és per a majors de 12 anys i les places són limitades. Us podeu inscriure a través de l’enllaç TALLER DE FAST FOOD SALUDABLE. El termini de les inscripcions és el 9 de juliol.

El 15 de juliol tindrà lloc un Bateig virtual. L’activitat és per a nois i noies a partir de 12 anys i les places són limitades. S’assignarà una hora concreta a cada persona participant. Us podeu inscriure a través de l’enllaç BATEIG DE REALITAT VIRTUAL. El termini d’inscripcions és el 12 de Juliol.

El 21 de juliol hi ha programada una cata de vins i formatges a càrrec d’Albert Castells. El taller és per a majors de 18 anys i les places són limitades (preu: 10 euros). Us podeu inscriure a través de l’enllaç CATA DE VINS I FORMATGES. El termini de les inscripcions serà el 15 de Juliol.

El 22 de juliol hi haurà un taller de pilotatge de drons on es podrà aprendre a muntar un dron, el seu funcionament i fer-lo volar. També hi haurà un espai amb un simulador de vol. L’activitat és per a nois i noies a partir de 12 anys i les places són limitades. Us podeu inscriure a l’activitat a través de l’enllaç TALLER DE PILOTATGE DE DRONS. El termini de les inscripcions és el 14 de Juliol.

El 26 de juliol hi haurà humor amarillo amb proves i inflables d’allò més esbojarrats i divertits. L’activitat és per a nois i noies a partir de 12 anys. Us podeu inscriure a l’activitat a través de l’enllaç HUMOR AMARILLO. El termini de les inscripcions és el 22 de Juliol.

El 28 de juliol es farà un taller de sushi a càrrec del Restaurant La Cerve i el Drau de Viladrau. El taller és per a majors de 18 anys i les places són limitades (Preu: 10 euros). Us podeu inscriure a través de l’enllaç TALLER DE SUSHI. El termini de les inscripcions és el dia 21 de Juliol.

Podeu consultar les activitats a l’apartat AGENDA.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments