Inici Actualitat Un nou ‘TasTAR’ a la Font Gran que ens va ensenyar a...

Un nou ‘TasTAR’ a la Font Gran que ens va ensenyar a fer dues mones de Pasqua

0
COMPARTIR

Aquest divendres a la tarda es va portar a terme el segon ‘TasTAR’, Tallers amb signe Taradellenc. La Font Gran va acollir un taller de petit format per aprendre a cuinar dues dues mones de Pasqua.

De la mà de la taradellenca Mar Vaillo la desena de participants va aprendre a fer dos tipus d’aquest pastís de Setmana Santa. D’una banda, una mona Sara amb crema de mantega i almívar de rom i, de l’altra, una mona de xocolata amb ganache de xocolata i almívar de cacau. Les presents van poder conèixer i veure en directe tots els passos de la seva elaboració i van acabar degustant les dues mones, que van fer les delícies de més d’una.

Durant el taller també van poder gaudir d’infusions i al final d’un petit tast de ratafia, tot gentilesa del Parc de les Olors de Taradell que va col·laborar en la iniciativa. Al final del taller, la Mar Vaillo va obsequiar els presents amb un petit farcell de bunyols de Quaresma, en una vetllada que va durar dues hores.

Aquest va ser el segon taller de petit format, que organitzem des de Taradell.com amb la voluntat de començar a reactivar l’activitat lúdico-cultural a Taradell. Ja estem pensant en noves propostes i aviat, segurament, anunciarem un nou ‘TasTAR’ per a mitjans del mes d’abril.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments