Inici Actualitat Oferim l’opció d’adquirir una dessuadora amb caputxa exclusiva per taradellejar

Oferim l’opció d’adquirir una dessuadora amb caputxa exclusiva per taradellejar

0
COMPARTIR

Obrim a tots els taradellencs i taradellenques l’opció d’adquirir una dessuadora amb caputxa, que hem dissenyat des de Taradell.com. Es tracta d’una dessuadora només en color gris amb el lema ‘Taradelleja’ a la part frontal i estampada amb dos colors.

L’estampació s’ha fet amb dos colors i lleugera textura de la paraula ‘Taradelleja’ i en petit es pot llegir ‘Fes poble’. A més, hem incorporat un petit detall molt taradellenc estampat a la màniga esquerra on hi ha l’escut de Taradell.

Després de la dinàmica iniciada amb les samarretes de Taradell fa cinc anys i les mascaretes de fa uns mesos, hem confeccionat ara una dessuadora per mostrar l’orgull de ser taradellenc. És una edició exclusiva que hem confeccionat amb poques unitats, però que ara obrim per si a algú li fa gràcia tenir-ne. Conscients que el nou context de pandèmia i teletreball ha modificat fins i tot el vestuari, creiem que és una dessuadora molt còmode per portar en qualsevol moment i entorn informal i, fins i tot, per teletreballar a casa.

Qui estigui interessat en adquirir-ne una, s’ha d’adreçar a la Drogueria Vivet. Només s’encarregaran anticipadament i amb pagament per avançat. El preu d’una dessuadora és de 30 euros i es pot triar la talla. També se’n poden fer per a canalla al preu de 25 euros. Quan n’hi hagi unes quantes d’encarregades, es tramitarà la comanda i es faran arribar el més aviat possible. El disseny és del taradellenc Gerard Calm i la producció es fa a la Garriga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments