Inici Actualitat Taradelleja amb la samarreta de Taradell

Taradelleja amb la samarreta de Taradell

3
COMPARTIR

taradelleja-samarretes2

Amb motiu del vuitè aniversari d’aquesta web (es compleix avui 11 de maig), posarem a l’abast dels taradellencs i taradellenques una samarreta que pretén posar èmfasi en l’orgull de ser de Taradell. La samarreta es pot adquirir en dos colors (blanc i blau, els colors del poble) i escollir entre cinc models diferents que a través del verb “Taradelleja” conviden a fer poble. La iniciativa sorgeix des d’aquesta pàgina web amb la voluntat de crear un producte identitari de Taradell, que no existia fins ara.

L’objectiu també és recuperar el verb “Taradelleja”. Aquesta forma verbal va ser usada fa anys per dos escriptors que van estiuejar a Taradell, Carles Riba i Pere Quart. Ho vam descobrir en dos articles que vam publicar i creiem que és una expressió molt singular que cal recuperar. Lluís Mauri en un article d’opinió va descriure molt bé el signficat que creiem que ha de tenir: fer poble, participar de les activitats, col·laborar amb una entitat, comprar al poble, passejar pel municipi, viure el poble, i tots els signficats que cadascú li vulgui donar.

samarretes-taradellejaPerquè sigui una samarreta quasi personalitzada hi ha cinc models, que han estat dissenyats per l’equip de Taradell.com i representen cinc espais emblemàtics de Taradell reproduïts de forma conceptual amb una dada informativa:

Model Font Gran: representat pel cap de lleó d’una de les fonts

Model Torre de Don Carles: amb la característica torre

Model Castell: on es pot veure el castell amb la bauma i, fins i tot, l’estelada

Model Campanar: recrea aquest patrimoni del romànic català del segle XI

Model Dipòsit: centrat en el dipòsit d’aigua de can Costa

Com es pot aconseguir la samarreta?

La voluntat d’aquesta iniciativa és oferir un bon producte al preu més ajustat possible. De totes maneres, els ingressos obtinguts serviran, un cop pagats els costos de producció, per finançar no tan sols les despeses d’aquesta web sinó altres activitats que organitzem com la Cronodipòsit i alguna sorpresa que tenim pendent d’anunciar-vos. El cost de la samarreta és de 14 euros.

El fet d’haver-hi cinc models diferents i dos colors (tant per home com per dona) i que la producció no sigui molt elevada, fa que els costos siguin més elevats que si haguessim presentat una samarreta única d’un color i un sol model. Però, ens agradava la idea que cadascú triï el model que més li agradi. És a dir, que sigui més personalitzada. Si hi ha demanda, segurament també oferirem una samarreta per a nens i nenes.

També volem informar que per evitar tenir un elevat estoc de samarretes i talles, facilitarem la samarreta per encàrrec, tot i que per començar en tindrem ja de fetes. Per aconseguir-la cal encarregar-la, pagant amb antel·lació, i us donarem un comprovant per entregar-vos la samarreta uns dies després. Podeu veure i provar-vos les samarretes per triar la talla a la Drogueria Vivet a partir de finals d’aquesta setmana o inicis de l’altra (us informarem). També podeu encarregar-la a info@taradell.com. Intentarem fer algun estand ocasional perquè la pogueu veure en directe i tocar-la. Esperem que us agradi!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
M.Dolors
M.Dolors
25 maig 2015 23:44

Crec que ja fa una quants anys que aquesta idea es va portar a terme per una entitat, ja desaperaguda malauradament. Era “les esplai del mijac l’espelma espieta “. Eren unas samarretes molt maques i un dibuix molt representatiu de Taradell. Espero que aquestes tinguin el mateix èxit.

Cristina Puigdollers
Cristina Puigdollers
25 maig 2015 12:56

M’encanta la idea!!! Ja em veig comprant-me’n més d’una per mi sola!!! No sé pas quina triar!!!
Anirà súper bé i la voldrà moltíssima gent. Felicitacions!!!

Laura
Laura
12 maig 2015 21:43

Felicitats per la iniciativa ! Bona manera de promocionar el poble.