Inici Actualitat Arriben les primeres mascaretes per taradellejar amb estil

Arriben les primeres mascaretes per taradellejar amb estil

0
COMPARTIR

Des de Taradell.com us portem la mascareta de Taradell. A partir d’avui posem a l’abast, en edició limitada, les primeres mascaretes per taradellejar.

Amb la voluntat de fer poble i seguint la tònica que vam posar en marxa amb les samarretes de Taradell fa cinc anys, hem confeccionat una mascareta per mostrar l’orgull de ser taradellenc. Es tracta d’una mascareta exclusiva de color blau i amb el lema ‘Taradelleja’ i en més petit ‘Fes poble’.

És una mascareta higiènica i reutilitzable, ja que pot ser rentada. Fins i tot, permet insertar un filtre interior per reforçar la protecció. A més, és totalment adaptable a qualsevol persona i cara, ja que en lloc d’anar lligada per les orelles, es lliga al voltant del cap amb un disseny ergonòmic i ajustable.

Qui estigui interessat en adquirir una mascareta igual, ho pot fer per 9 euros a la Drogueria Vivet. Ara se n’ha fet una edició molt limitada, però si hi ha demanda es faran més comandes d’aquí a uns dies només per a aquelles persones que l’hagin encarregat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments