Inici Cartes dels lectors Camí de Sant Jaume

Camí de Sant Jaume

1
COMPARTIR

Estimats Taradellencs!

Just ahir va fer vuit dies que vaig passar pel camí de Sant Jaume que voreja la fabrica del Tint. Avui hi he tornat a passar i paf!: Un nou entrebanc, una altra reixa que impedeix el pas per poder fer tot el caminet. Com pot ser això? I ningú explica res…

És un camí de tota la vida i no ho puc entendre. El que passa concretament al Tint ha de ser un maldecap per l’ajuntament i crec que els enamorats dels camins i caminets podríem estar al seu costat, amb firmes i peticions populars.

Atentament,

Marta Molist

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Emília Bosch
Emília Bosch
22 novembre 2020 18:56

D’acord amb tu Marta, passejar ha de ser un dret i un plaer.