Inici Cartes dels lectors Consell Local per la República a Taradell

Consell Local per la República a Taradell

0
COMPARTIR

A Taradell ja hem constituït el Consell Local per la República. Durant la pandèmia i després del confinament s’ha pogut articular un grup local de persones, des de regidors de l’Ajuntament fins a representants de tots els partits i associacions independentistes amb la voluntat ferma de constituir-se en El Consell Local de la República a Taradell. Tant aviat com sigui possible i les circumstàncies ho permetin  farem un acte de presentació.

Segurament ens preguntem perquè els Consells Locals de la República? Doncs ras i curt, per portar a terme el que vàrem votar l’1 d’octubre de 2017.  Aquell dia vàrem votar ser un Estat Independent en forma de República. La repressió ha impedit que les institucions catalanes poguéssim desplegar amb plena llibertat el mandat sorgit d’aquell referèndum, i durant aquests darrers 3 anys hem pogut constatar de nou com l’autogovern depèn de la voluntat del Suprem i no del que decidim els catalans lliurement i democràticament.

L’Estat Independent en forma de República és l’objectiu que ens disposem a fer realitat amb la capacitat d’organització de la gent i la determinació insubornable a seguir treballant fins a fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

Construir espais de sobirania de baix a dalt des dels barris, pobles, ciutats i comarques és el camí per avançar en una estructura de poder republicà d’àmbit nacional arrelat al territori i al poder de la gent. 

S’acosta una nova diada, un 11 de setembre que serà diferent de les darreres diades, no només per l’emergència sanitària social i econòmica que estem vivint, sino també  per l’increment de la repressió sobre l’independentisme que es va reforçant cada dia més, per l’absència de resposta a la demandes de diàleg per buscar solucions polítiques que permetin exercir el dret a decidir,  i també a la demanda d’amnistia que permeti eixir de la presó i exili als polítics empresonats. Certament raons per tornar a sortir al carrer no ens el falten. Per tot això aquest 11 de setembre us animem a ser-hi de nou.

El Consell som tots, i hem de ser-hi tots. Si vols més informació, fer-te del Consell  o participar-hi activament pots contactar amb taradell@consellrepublica.cat o bé a la web www.consellrepublica.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments