Inici Actualitat La calor apreta en una jornada de la Festa Major de Taradell...

La calor apreta en una jornada de la Festa Major de Taradell 2020 amb l’Orquestra Maravella de protagonista

0
COMPARTIR

Taradell ha celebrat aquest divendres una tarda de Festa Major amb l’Orquestra Maravella. Com és habitual la tarda s’estructura amb tres activitats totalment diferents, sardanes, concert i serenates. En aquesta ocasió amb canvi d’ubicació respecte a d’altres edicions i amb la calor com a gran inconvenient per a tot el públic assistent.

A mitja tarda l’activitat s’ha iniciat amb les sardanes que ha interpretat la Cobla de l’Orquestra Maravella. El públic present ha pogut gaudir al davant de l’església amb un espai limitat i amb distància entre cadires. Unes 50 persones han gaudit de les sardanes.

El plat fort era el concert. Habitualment es feia a dins el Centre Cultural Costa i Font. L’Espai 1 d’Octubre, zona que concentra la majoria d’activitats, ha acollit el concert de l’Orquestra Maravella, però el sol i la calor han estat els principals inconvenients. Unes 300 persones han assistit al concert, que tenia aforament limitat i control a la zona d’accés pel capdavall de l’aparcament. Els músics també han hagut de suar de valent per interpretar clàssics de la música i s’han hagut d’hidratar de valent. Com a anècdota a esmentar que també s’ha hagut d’insistir en la distància i la prevenció, ja que el fet que a una banda del públic hi toqués el sol, ha fet que molta gent mogués les cadires col·locades buscant les zones de més ombra.

Finalment, les serenates tancaran la tarda-vespre. En lloc de fer-se al pati de la Residència Vilademany, es fan a la plaça Homenatge a la Vellesa, just al davant de l’entrada principal del centre residencial. D’aquesta manera, els usuaris també poden escoltar des de l’interior la música interpretada.

Podeu veure més imatges a la Galeria de Festa Major de Taradell 2020.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments