Inici Actualitat Aquest diumenge Ràdio Taradell recupera el Concurs de Crits i Xiulets a...

Aquest diumenge Ràdio Taradell recupera el Concurs de Crits i Xiulets a la Plaça de les Eres

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell premiarà a aquelles persones que tinguin la millor caixa toràcica per fer uns bons crits i aquelles persones que disposin d’habilitats labials per xiular amb prou força sense que l’aire s’escapi de forma incontrolable. Serà diumenge en el Concurs de Crits i Xiulets que l’emissora ha volgut recuperar per la festa major i que es farà a partir de les 10 del vespre a la plaça de les Eres.

Es tracta d’un concurs que es va fer entre els anys 1993 i 2000 i que organitzava el Consell de Joventut. Ràdio Taradell ja el va recuperar l’any 2007 en una activitat del cicle Juliols a la Fresca.
Hi haurà premis per al crit més fort i el més original i també per al xiulet més llarg i el més original. Els premis consistiran en vals per comprar als establiments de l’Associació de Botiguers de Taradell. Les inscripcions per participar al concurs es faran a la mateixa plaça una hora abans, a partir de les 9.

Després del concurs, al voltant de les 11 de la nit, hi haurà el concert de Tremendu a la mateixa plaça de les Eres. Durant tot l’acte es prendran les mesures de seguretat i higiene pertinents per evitar la propagació de la Covid-19.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments