Inici Cartes dels lectors Confinats. Contradits. Sense normes clares

Confinats. Contradits. Sense normes clares

1
COMPARTIR

Confinats. Contradits. Sense normes clares.

Uns tancats a dins. Altres voltant per fora.

Escoles tancades. Empreses obertes.

Supermercats desbordats. Botigues de barri tancades.

Els de sempre es faran d’or. Els de sempre en sortiran perjudicats.

De debò creieu que aquesta és una bona manera de lluitar per un objectiu comú? No entenc en medicina i no entenc en epidèmies, però utilitzant la lògica i el sentit comú crec que no. Que no és una bona manera. I és que la lògica i el sentit comú són uns mètodes que em solen funcionar.

Jo només demano que els que tenen la paella pel mànec (o els qui anomenem polítics i governants) s’ho agafin en serio. No és hora d’esperar, no és hora ni de discursos ni de colors polítics. És hora d’actuar i d’actuar de veritat.

I si no és així, la factura ens sortirà molt cara. Si seguim com fins ara, no podrem afrontar ni la factura sanitària ni la factura econòmica que, conjuntament amb l’educació (també en ‘modo
pausa) formen la base de tota la població.

Polítics, governants o a qui m’hagi de dirigir, tingueu seny, si us plau!

(o és que no n’hem après de Xina i d’Itàlia? Sabent-ne el resultat anticipadament hem fet el mateix, o diria més, ho hem fet pitjor!)

Núria Vivet

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Miquel
Miquel
20 març 2020 16:52

Els “polítics” volen quedar bé amb tothom i això és impossible. No estan habituats a prendre decisions “valentes”. Per altra part, la immensa majoria de la població no ha passat mai dificultats greus, no hem viscut mai greus terratrèmols, guerres o desgràcies similars. Tampoc hi ha costum d’obeir instruccions que no agraden. Cal urgentment un canvi de mentalitat. A totes i tots! Mentalitat d’emergència.