Inici Actualitat Se suspèn la 40a Festa del Soci de l’Esbart dansaire Sant Genís...

Se suspèn la 40a Festa del Soci de l’Esbart dansaire Sant Genís d’aquest diumenge

0
COMPARTIR

L’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell ha decidit suspendre la 40a edició de la Festa del Soci i l’arrossada prevista per aquest diumenge per prevenir el coronavirus. El motiu és seguir les recomanacions del Govern català per evitar trobades de nens i nenes de diferents municipis i limitar actes culturals o socials en locals tancats (a un terç de l’aforament).

Així, han comunicat que “a contracor” suspenen tots els actes previstos per aquest diumenge que contemplaven els tradicionals balls de bastons, una arrossada popular al Centre cultural Costa i Font i la tradicional roda d’esbarts de Catalunya amb la participació de l’Esbart DansaJove de Navàs, l’Esbart dansaire Castell de Tona, el Casal Cultural Dansaires Manresans, l’Agrupació Folklòrica Igualadina i l’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments