Inici Actualitat Baixada durant el novembre de 2023 de la taxa d’atur a Taradell

Baixada durant el novembre de 2023 de la taxa d’atur a Taradell

0
COMPARTIR

Nova baixada de la taxa d’atur a Taradell i aquest mes de forma més notable que la de l’octubre passat. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, la disminució va ser de 7 personaes a la les llistes d’atur, situant la xifra total en 223 taradellencs i taradellenques sense feina (6,73%). Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era més de baixa, 205 persones.

A Osona, l’atur registrat al novembre de 2023 va tornar a anar a la baixa després de l’augment registrat a l’octubre. Ara hi ha 80 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7.050 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era més baixa, 7.033 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments