Inici Cartes dels lectors Busos Institut Taradell

Busos Institut Taradell

0
COMPARTIR

A qui correspongui:

En referència al vostre article del 23/09/19 de limitar l’aparcament a vehicles per donar millor mobilitat als busos dels alumnes del Institut, el bus normalment arriba a St. Miquel de Balenyà passat 5 minuts d’1/4 de 4 de la tarda (15:20h). El dimarts 01/10/19 va sortir el bus de Taradell, quan faltaven 5 minuts per 2/4 de 4 de la tarda (15:25h). Per tant, va arribar a l’estació de Sant Miquel de Balenyà força tard. Li pregunto al conductor i em diu que hi havia un cotxe mal aparcat i van haver de sortir en contradirecció.

Que no hi eren els agents municipals per poder-ho regular?

Susanna Renau
(mare d’una alumna del institut que vivim a Sant Miquel de Balenyà).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments