Inici Actualitat El Puntal de Taradell proposa als joves formar-se com a monitor i...

El Puntal de Taradell proposa als joves formar-se com a monitor i tallers de treball per aquest juliol

0
COMPARTIR

El Puntal, juntament amb l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana, obre les inscripcions per a dues iniciatives formatives per als joves del poble.

Una primera proposta és formar-se premonitors, monitors i directors. En el cas del curs de premonitors és per a joves a partir de 16 anys i s’impartirà al Centre cultural Costa i Font a partir de l’1 de juliol de 9 a 2 del matí. Les inscripcions es poden fer al Puntal fins el 21 de juny. El preu és de 20 euros.

El curs de monitors és per a joves de 18 a 30 anys i s’impartirà a Can Licus de Tona. Començarà el 25 de juny amb un mes d’horari lectiu de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 de la tarda, amb un capa de setmana en una casa de colònies i una fase de pràctiques als matins. El preu és de 270 euros, però els alumnes dels municipis de la Mancomunitat La Plana tindran 70 euros subvencionats. Les inscripcions es poden fer fins el 14 de juny al Puntal.

Finalment, el curs de directors és per a joves de 18 a 29 anys i es farà a l’Ateneu dels Hostalets de Balenyà. L’etapa lectiva començarà el 25 de juny de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 de la tarda i també inclourà un cap de setmana en una casa de colònies i una etapa pràctica als matins. El preu és de 330 euros, però els alumnes dels municipis de la Mancomunitat La Plana tindran 70 euros subvencionats. Les inscripcions es poden fer fins el 17 de juny al Puntal.

Tallers de treball comunitari

Paral·lelament, els dilluns, dijous i divendres del mes de juliol de 9 del matí a 1 del migdia a Taradell es faran tallers de treball comunitari i lleure. En concret consistiran en:

  • Visitar els camps de barballó
  • Tallers amb la gent del Casal de jubilats sobre com usar el telèfon mòbil
  • Pintar un mural a la paret del pati del Casal de Jubilats
  • Tallers al Parc de les olors de Taradell per conèixer les diferents plantes aromàtiques
  • Gimcana fotogràfica amb fotos de l’Arxiu de Taradell
  • Debat a Bat a la Biblioteca

Les inscripcions es poden fer al Puntal fins el 19 de juny i les activitats són gratuïtes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments