Inici Actualitat Ciutadans denuncia l’Ajuntament de Taradell per tenir símbols polítics a la façana

Ciutadans denuncia l’Ajuntament de Taradell per tenir símbols polítics a la façana

0
COMPARTIR

El partit polític Ciutadans ha denunciat a la Junta Electoral de Vic l’Ajuntament de Taradell per tenir símbols i pancartes amb misssatges polítics a la façana. En concret, ha denunciat a quinze ajuntaments de la comarca d’Osona.

Concretament a la façana de l’Ajuntament de Taradell s’hi pot veure la pancarta ‘Llibertat Presos Polítics’, i una segona amb el text ‘#Fake Justice’. També hi ha un llaç groc, que un escamot d’encaputxats va intentar treure de nit el passat 19 de novembre de 2018. De banderes onegen la de Taradell, la catalana i l’estelada (segons un acord de ple del 6 de setembre de 2012).

Abans de les eleccions del 21D de 2017 l’Ajuntament ja va haver de treure la pancarta i el llaç davant l’ordre de la Junta Electoral Central perquè no impugnés els resultats electorals.

Els altres ajuntaments denunciats per Ciutadans són Vic, Manlleu, Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Espinelves, Viladrau, Seva, Tona, Balenyà, Centelles, Calldetenes, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Gurb i Santa Eulàlia de Riuprimer. També ha denunciat la biblioteca de Roda i un local públic de Santa Eulàlia de Riuprimer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments