Inici Actualitat Han fet pintades a l’Espai 1 d’octubre i s’han endut les pancartes...

Han fet pintades a l’Espai 1 d’octubre i s’han endut les pancartes de l’Ajuntament de Taradell durant la nit

0
COMPARTIR

Un grup de persones organitzat, segons sembla arribats en una furgoneta, s’han dedicat la nit de divendres a dissabte a treure símbols independentistes de Taradell. Així, a l’Espai 1 d’Octubre, que es va inaugurar fa pocs dies, s’hi han fet pintades amb ‘Viva España’. Al migdia, però, gràcies als treballs d’uns voluntaris taradellencs la zona ja estava totalment impecable, com si no s’hagués produït la pintada.

A l’Ajuntament de Taradell han arrencat les dues pancartes que hi havia penjades dels balcons. Una hi posava ‘Llibertat presos polítics’ i a l’altra ‘Fem república’. Segons sembla, han aprofitat un contenidor gran de matèria orgànica que hi havia al carrer i d’un comerç del poble. S’hi han enfilat i segurament amb pals de ganxo llargs han aconseguit fer-se amb les pancartes. No han pogut endur-se el llaç groc lluminós que hi ha en un altre balcó, malgrat ho han intentat i l’han deixat una mica malmès. L’agent de la Guàrdia municipal havia avisat els Mossos d’Esquadra i no deurien haver tingut temps.

També s’han dedicat a treure i arrencar llaços grocs de diversos llocs del poble, com a la zona de l’EAS Taradell on hi ha l’espai lúdic i de salut per a gent gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments