Inici Cartes dels lectors Es busquen tres urnes a Taradell

Es busquen tres urnes a Taradell

2
COMPARTIR

Ara que estem a punt de commemorar l’1 d’octubre, volem fer una petita reflexió en veu alta.

Fa un any per aquests dies tot eren corredisses. Alguns corrien més que d’altres buscant paperetes i urnes que no van trobar, d’altres corrien a amagar-les en llocs on mai ningú hauria sospitat. Van ser moltes les persones que van guardar urnes a casa seva o a llocs impensables, moltes les persones que quan veien un policia nacional, un guàrdia civil o una persona sospitosa, tot el cos se li posava en alerta màxima. Van ser persones que s’ho van jugar tot pel país.

Aquí a Taradell també en vam tenir d’aquestes persones, que el diumenge 1 d’octubre van portar la seva valuosíssima càrrega al col·legi electoral de bon matí i van ser rebuts amb crits d’alegria. Ja podíem començar, estava a punt de començar un dia intens.

A Taradell hi van haver 4 urnes, tothom va ser-ne testimoni, hi havia 4 meses on es va votar durant tot el dia, amb més o menys ensurts. Es va votar fins les 8 del vespre, es van buidar, es va fer recompte i… a partir d’aquí es perd el rastre a 3 de les 4 urnes. On són? No ho sabem, han desaparegut. Només n’hem localitzat una. Les altres 3 no sabem on són i ningú, aparentment, en sap res.

Per aquest motiu, i ja esgotats tots els recursos per trobar-les, fem una crida a la dignitat, una crida a la persona o persones que en puguin tenir una. Les urnes són del poble de Taradell i és el poble de Taradell qui ha de decidir què se n’ha de fer, on s’han de posar o qui les ha de tenir. Potser aquest gest no servirà de res i les urnes continuaran desaparegudes, però creiem convenient que, això, el poble ho ha de saber.

Han desaparegut tres urnes del REFERÈNDUM DE L’1 D’OCTUBRE, i el poble és mereix saber on són!

ANC Taradell

COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
2 Autors
PilarQuico Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Pilar
Convidat
Pilar

Que surtin aquest o aquests qui les tenen, no es propietat seva!!! son de tots!!! Són nostres!!!

Quico
Convidat
Quico

És difícil de creure que, després de viure tot el que es va viure aquell dia, desapareixessin tres urnes sense que els organitzadors i l’ajuntament sàpiguen on són. Jo no m’ho crec. I demanaria que gestionin el seu retorn al poble.