Inici Cartes dels lectors Es busquen tres urnes a Taradell

Es busquen tres urnes a Taradell

2
COMPARTIR

Ara que estem a punt de commemorar l’1 d’octubre, volem fer una petita reflexió en veu alta.

Fa un any per aquests dies tot eren corredisses. Alguns corrien més que d’altres buscant paperetes i urnes que no van trobar, d’altres corrien a amagar-les en llocs on mai ningú hauria sospitat. Van ser moltes les persones que van guardar urnes a casa seva o a llocs impensables, moltes les persones que quan veien un policia nacional, un guàrdia civil o una persona sospitosa, tot el cos se li posava en alerta màxima. Van ser persones que s’ho van jugar tot pel país.

Aquí a Taradell també en vam tenir d’aquestes persones, que el diumenge 1 d’octubre van portar la seva valuosíssima càrrega al col·legi electoral de bon matí i van ser rebuts amb crits d’alegria. Ja podíem començar, estava a punt de començar un dia intens.

A Taradell hi van haver 4 urnes, tothom va ser-ne testimoni, hi havia 4 meses on es va votar durant tot el dia, amb més o menys ensurts. Es va votar fins les 8 del vespre, es van buidar, es va fer recompte i… a partir d’aquí es perd el rastre a 3 de les 4 urnes. On són? No ho sabem, han desaparegut. Només n’hem localitzat una. Les altres 3 no sabem on són i ningú, aparentment, en sap res.

Per aquest motiu, i ja esgotats tots els recursos per trobar-les, fem una crida a la dignitat, una crida a la persona o persones que en puguin tenir una. Les urnes són del poble de Taradell i és el poble de Taradell qui ha de decidir què se n’ha de fer, on s’han de posar o qui les ha de tenir. Potser aquest gest no servirà de res i les urnes continuaran desaparegudes, però creiem convenient que, això, el poble ho ha de saber.

Han desaparegut tres urnes del REFERÈNDUM DE L’1 D’OCTUBRE, i el poble és mereix saber on són!

ANC Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Pilar
Pilar
30 setembre 2018 10:37

Que surtin aquest o aquests qui les tenen, no es propietat seva!!! son de tots!!! Són nostres!!!

Quico
Quico
29 setembre 2018 22:49

És difícil de creure que, després de viure tot el que es va viure aquell dia, desapareixessin tres urnes sense que els organitzadors i l’ajuntament sàpiguen on són. Jo no m’ho crec. I demanaria que gestionin el seu retorn al poble.