Inici Actualitat Ja es poden comprar els tiquets anticipats per a la botifarrada de...

Ja es poden comprar els tiquets anticipats per a la botifarrada de l’Envelat 2018

0
COMPARTIR

Des d’aquest dimecres 8 d’agost i fins el 24 d’agost es poden adquirir de forma anticipada els tiquets per a la botifarrada de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2018. L’objectiu és evitar cues a l’hora de comprar tiquets i facilitar la gestió del lliurament dels entrepans a l’hora de sopar.

Els tiquets es poden adquirir a la Carnisseria can Muntal, Forn Riera, Rosa Moda, Carnisseria Codina, Carnisseria Mascarell i Ferreteria Vivet. També se’n vendran de forma anticipada durant la 5a Cronodipòsit el proper 21 d’agost i el mateix 24 d’agost fins a les 7 de la tarda a la Plaça de les Eres.

Com és habitual també vetllarem per les necessitats dels celíacs. Però ens aniria bé que ens ho féssiu saber a info@taradell.com, per tenir una previsió i comprar pa per a celíacs.

El tiquet anticipat fa que l’entrepà i la beguda surti més barat i anirà amb una tira de regal per a la rifa

Els tiquets porten tira de rifa gratis

Com sempre el número de tiquets és limitat i inclouen l’entrepà de botifarra i una beguda (aigua, refresc o cervesa), al preu de 5 euros. Amb la compra d’un tiquet anticipat, a banda de tenir un preu més econòmic, també anirà es donarà una tira gratuïta per a la rifa i un petit obsequi. La rifa sortejarà diferents regals, gràcies a la col·laboració de diversos establiments i empreses taradellenques.

Enguany, els entrepans i la botifarra seran servits per la Carnisseria can Muntal, Cala Flora, Forn Riera, Can Dolfo, Forn Sant Sebastià i Forn Mont-rodon. La voluntat és que tot el que s’ha de comprar per l’Envelat s’adquireixi en establiments de Taradell per fer més poble.

També tornarem a oferir l’Enveladillo, el ‘xupito’ de l’Envelat, i disposarem de cervesa artesana, distribuïda per Ca l’Albeert.

El servei de bar i la venda d’entrepans serviran per costejar les despeses de tota la logística i les diverses actuacions. Com en les quatre edicicions anteriors, un cop pagades les despeses, es farà una aportació econòmica al projecte Osonament, que treballa amb persones amb problemes de salut mental.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments