Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres 2018 farà una donació econòmica...

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2018 farà una donació econòmica a Osonament

1
COMPARTIR

Comença el compte enrere per l’edició 2018 de l’Envelat de la Plaça de les Eres, que tindrà lloc el divendres 24 d’agost. I ho fem anunciant-vos a qui donarem diners aquest any. L’aportació econòmica es farà a Osonament, projecte que es dedica al desenvolupament integral de la persona.

En la 4a edició de l’Envelat es farà com s’ha fet sempre. Els organitzadors ens comprometem a fer una donació a un projecte solidari o entitat que treballa amb àmbits socials. Fins ara, gràcies a l’Envelat hem pogut ajudar a projectes d’Osona contra el càncer, a la campanya Arnau 97 i a l’Associació Sant Tomàs, fent una aportació econòmica en global de 3.500 euros.

La donació serà possible gràcies a la venda d’entrepans, begudes i la venda de rifa. Els diners serviran per pagar tota la logística i actuacions i, un cop costejades, si hi ha beneficis es decidirà la quantia de l’aportació econòmica.

En les tres primeres edicions ja s’han destinat en global 3.500 euros a projectes solidaris o socials de Taradell i Osona

Com sempre recordem, l’Envelat no té cap afany de lucre i només busca generar una iniciativa festiva per als taradellencs amb la voluntat que sigui popular i participativa. Properament, anunciarem els detalls de l’edició 2018 de l’Envelat de la Plaça de les Eres, coincidint amb la Festa Major de Taradell.

40 anys de treball

Osonament és un projecte que va néixer fa 40 anys per donar servei a les necessistats en matèria de salut mental. Així, es dedica a promoure el desenvolupament integral de la persona i millorar la seva qualitat de vida amb activitats i serveis, vinculats a la prevenció, atenció de la salut mental, addiccions i logopèdia.

Primer va néixer com a Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, i el 2016 es va convertir en Osonament. Aproximadament, atén a unes 580 persones vinculades a la salut mental i més de 600 en matèria de logopèdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
9 juliol 2018 15:08

Super FELIÇ de la iniciativa (com sempre ). I super feliç que vagin a Osonament. Hi serem. I tantttt!!!