Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres tindrà 4a edició el divendres...

L’Envelat de la Plaça de les Eres tindrà 4a edició el divendres 24 d’agost

0
COMPARTIR

Per quart any consecutiu, des d’aquesta web i amb la implicació d’un munt de persones organitzarem l’Envelat de la Plaça de les Eres. La proposta festiva i de caràcter popular tindrà lloc el divendres 24 d’agost. La iniciativa segueix la mateixa filosofia des del seu primer any. Enguany, però, amb canvis respecte de l’any passat. Per risc de pluja, es trasllada al Centre cultural Costa i Font.

Com passa cada dos anys en coincidir amb la celebració del Toca-canalla, no hi haurà espectacle infantil. Però no patiu, ho compensarem de sobres l’any vinent per celebrar molt millor el cinquè aniversari de l’Envelat.

Botifarrada

El centre cultural Costa i Font serà el centre neuràlgic de la proposta festiva. Tothom qui vulgui podrà sopar-hi amb la botifarrada popular que es farà, amb la qual es costejaran les despeses de tota la logística i les actuacions. En els propers dies anunciarem l’inici de la venda anticipada de tiquets per tal de facilitar el servei i evitar cues, així com als llocs on es podran comprar els tiquets. Tal i com es va fer l’any passat, els tiquets anticipats inclouran beguda i entrepà. Com és habitual, totes les compres es fan en comerços del poble.

Les versions no falten mai, però enguany tornen en format karaoke per gaudir d’una forma més divertida

Actuacions

Malgrat que aquest any no hi haurà proposta infantil, continuarem apostant per actuacions populars i festives per a tots els públics. L’element intergeneracional sempre ha estat una característica de l’Envelat. Obriran les actuacions, el grup taradellenc The Pubers, que interpretarà clàssics de rock’n’roll de diverses dècades. L’actuació començarà a quarts de deu.

Serà l’entrada a l’actuació principal de l’Envelat. Continuem apostant pels concerts de versions, però aquest any podrem gaudir, de nou, del format de karaoke, després de la gran acollida que va tenir fa dos anys. En aquesta ocasió el grup convidat seran els Karaoke’s Band, una formació que estem segurs animarà i de valent a tots els presents amb un espectacle dinàmic i sense pausa. El final de festa comptarà amb la discomòbil més festiva de la mà del que ja podem considerar el nostre dj resident, Gigi Langostino, bon rotllo, humor i molta gresca per acabar la nit.

El que està clar és que les actuacions són el de menys. Qui realment fa la festa són tota la gent, grans i petits, que venen a l’Envelat.

Per acabar-ho de completar, es tornarà a fer una rifa. Tots els qui hagin comprat tiquets anticipats gaudiran d’una tira gratuïta per als sortejos de diversos regals. També es podran comprar tires el mateix dia de l’envelat. El sorteig es farà abans del concert de versions, al voltant de les 22:30h.

Hi tornarà a haver rifa de regals per a tots els qui tinguin tires, comprades o regalades amb la compra d’entrepà 

Proposta solidària

L’Envelat de la Plaça de les Eres va sorgir des del primer any amb la voluntat d’oferir una proposta festiva al poble i sense ànim de lucre. Precisament, per això, des del primer any s’han fet aportacions econòmiques a diversos projectes solidaris i socials, sempre i quan hi hagi hagut beneficis. Aquest any no serà menys. Tal com vam anunciar, si els números surten, els organitzadors farem una aportació econòmica al projecte Osonament que treballa amb persones amb problemes de salut mental. En tres edicions ja hem lliurat 3.500 euros a diferents iniciatives solidàries.

Un any més us proposem l’etiqueta #envelat2018 per si voleu etiquetar les vostres fotos a les xarxes socials. Al mateix temps, hi haurà un marc selfie penjat a la Plaça que podrà ser utilitzat lliurement per qui vulgui.

L’Envelat de la Plaça de les Eres és possible gràcies a la col·laboració d’una trentena de taradellencs i compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments