Inici Opinió Un any després

Un any després

0
COMPARTIR

Fa un any i escaig que a Taradell es va formalitzar l’acord de govern entre les tres forces polítiques amb representació a l’Ajuntament. Des de fa 12 mesos PDeCAT, ERC i SI governen conjuntament, en un fet que no s’havia produït mai en temps de democràcia.

Després d’aquest període i fent un balanç a nivell individual (no he parlat amb ningú ni amb cap dels portaveus), considero que ha estat positiu. Possiblement algú es queixarà que no hi ha oposició a Taradell i que, per tant, hi ha menys fiscalització de l’acció de govern. Però, des del meu punt de vista, discrepo.

Sempre he pensat que qui es presenta a unes eleccions municipals ho fa amb l’interès de servir al poble. I, per tant, la millor manera de fer efectiu aquest desig és tenir responsabilitats per executar accions i iniciatives. En aquest sentit, estic segur que ERC i SI han viscut amb molt entusiasme i satisfacció haver entrat a governar i, per tant, executar iniciatives. Perquè la tasca a l’oposició és molt ingrata i, sovint, invisible als ulls dels taradellencs.

A més, crec que tots els regidors i regidores que conformen l’actual ajuntament tenen la voluntat de servir el millor possible. I entenc que la millor oposició (per dir-ho d’alguna manera) es pot fer des de dins, aportant visions i opinions diferents, debatent iniciatives, escoltant diverses sensibilitats… Crec que així es pot fer un millor Taradell per als taradellencs. Perquè ningú té la veritat i la raó absoluta i és amb la suma que es pot treballar millor.

Ja ho veieu. Per mi, sempre hi hauria governs de concentració. Governs de suma. Governs de treball conjunt als ajuntaments. I més a l’Ajuntament de Taradell. Crec que estaria bé de cara al 2019, un cop celebrats els comicis locals, repetir l’experiència, sempre amb aire constructiu i amb diversitat d’opinions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments