Inici Cartes dels lectors L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell cerca voluntaris

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell cerca voluntaris

0
COMPARTIR

L’Associació la formem un grup de persones que de forma altruista i desinteressada vetllem per la seguretat del poble i les persones. Som un grup heterogeni, on hi trobem persones joves i grans, però tenim en comú un sentiment de responsabilitat amb el nostre entorn, cosa que fa treballar pel bé comú només per pura satisfacció personal i sense esperar res a canvi.

La nostra tasca consisteix en la prevenció: informes sobre possibles focus de risc, vigilància en festes i, sobretot, informant i conscienciant a les persones. És una tasca anònima, però fonamental per ajudar i evitar els danys que es puguin ocasionar en una situació d’emergència, ja siguin persones o béns. Una altra tasca molt important que realitzem és la intervenció en situacions de perill, sobretot en incendis forestals, nevades i
en casos donant suport en accidents.

L’Associació disposa de mitja dotzena de voluntaris que habitualment realitzem serveis durant l’any, la majoria a Taradell, col·laborant amb les festes que ens demana l’Ajuntament o entitats del poble. També col·laborem amb altres ajuntaments de la comarca i amb els companys de Protecció Civil de Vic i Torelló amb qui ens ajudem mútuament quan ens falten efectius per cobrir serveis.

Durant els propers mesos volem créixer i, per això, cerquem nous voluntaris.

Si tens més de 18 anys, i vols ser voluntari de Protecció Civil de Taradell, envia un correu a pctaradell@gmail.com, o truca’ns al telèfon 628 927 484.

Només caldrà superar un curs bàsic a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Oriol Tomàs Rendon
Secretari de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments