Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès inaugura una zona per aparcar...

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès inaugura una zona per aparcar bicicletes i patinets

0
COMPARTIR

parquing-bicicletes-colegi-sant-genis2

Dins el projecte mediambiental que realitza el grup de 6è de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, aquest dimarts es va inaugurar un pàrquing per a bicicletes i patinets. L’acte va tenir lloc amb la presència de la regidora d’Ensenyament, Dolors Martí.

La iniciativa pretén conscienciar a alumnes i pares i mares que es pot arribar a l’escola a peu o amb mitjans no contanimants, com la bicicleta o el patinet. El pàrquing ha estat construït amb l ‘ajuda de pares i avis dels alumnes i amb l’assessorament de la Mancomunitat La Plana.

parquing-bicicletes-colegi-sant-genis

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments