Inici Cartes dels lectors Agraïment a l’ABT per ‘Un tomb per pagès’

Agraïment a l’ABT per ‘Un tomb per pagès’

1
COMPARTIR

En el seu dia vam ser agraciats en la rifa de ‘Un tomb per pagès’, que l’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) va fer durant la campanya nadalenca. D’aquest premi en vam gaudir el dia 25 de març.

De part nostre i dels altres agraciats, volem felicitar a l’ABT per l’esplèndid matí que ens van fer passar, acabant el tomb amb un molt bon dinar a la masia del Colomer. En tot no hi va faltar ni un detall tant d’organització com de cortesia per part d’ells. Moltes gràcies.

Cordialment,

Jaume Freixas i Rosa Codina

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ABT
ABT
30 març 2017 11:44

Com a representant de l’Associació de Botiguers voldria agraïr aquestes paraules que ens esperonen a fer les coses ben fetes fora i dins de les nostres botigues o negocis. Amb aquestes experiències volem posar en valor el patrimoni cultural de Taradell i també del comerç de proximitat. Moltes gràcies.