Inici Actualitat El Carnaval de Taradell 2017 obre inscripcions de carrosses i es presenta...

El Carnaval de Taradell 2017 obre inscripcions de carrosses i es presenta amb canvis

0
COMPARTIR

Ja estan obertes les inscripcions de carrosses i comparses per participar al Carnaval de Taradell 2017, organitzat per Ràdio Taradell amb la col·laboració de l’Ajuntament i Protecció Civil. Aquest any, la rua de la disbauxa serà el 4 de març i les inscripcions es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l’Ajuntament o a través d’un formulari al web de l’emissora. Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa. L’any passat, el Carnaval va comptar amb una quinzena de carrosses.

Canvis del Carnaval

carnaval-taradell-2016-petiquipetiUna de les primeres novetats és que s’avança mitja hora l’inici del Carnaval. La concentració de carrosses serà a dos quarts de 6 de la tarda i, com l’any passat, es farà a l’avinguda dels Vilademany. Una hora després, a 2/4 de 7, es llegirà el pregó des de la plaça de l’Atlàntida.

Una altra novetat és que s’allarga el recorregut. La rua passarà pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, passeig de Sant Genís i carretera de Balenyà. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

L’ordre amb el qual sortiran les carrosses es farà per sorteig el divendres dia 3 de març a les 6 de la tarda en directe per Ràdio Taradell al programa El dipòsit. Això sí, la primera carrossa serà la de Ràdio Taradell, amb el Rei o Reina Carnestoltes.

Final de festa diferent

carnaval-taradell-2016-birratinsUna altra novetat arribarà un cop acabi la rua. El final de festa del Carnaval serà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses, i es lliuraran els premis. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€. El premi a la millor comparsa serà de 100€. Tot seguit, començarà el fi de festa a la mateixa sala i per a tots els públics, sota l’organització de l’Ajuntament. Aquest any, no hi haurà festa jove a la Carpa de Can Costa.

Per setè any, Ràdio Taradell assumeix l’organització del Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil-Voluntaris de Taradell.

Cal destacar que es passarà una carta a totes les famílies explicant la filosofia del carnavall i amb alguns consells per a pares. També es faran cartells de prevenció del consum d’alcohol i substàncies i de seguretat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments