Inici Cartes dels lectors Neix a Taradell l’Assemblea de Joves ‘La Trabucaire’

Neix a Taradell l’Assemblea de Joves ‘La Trabucaire’

2
COMPARTIR

trabucaire joveBenvingudes,

Neix a Taradell una Assemblea de Joves, “La Trabucaire”, amb un objectiu clar: fer de Taradell un poble digne pel seu jovent, on poder fer vida i sentir que som una part important del mateix.

L’Assemblea neix davant les mancances d’Espais i activitats per la joventut. Des de fa anys les joves es veuen obligades a assumir un model de poble dormitori, és a dir, quan arriba l’hora del lleure l’única alternativa és quedar-se a casa o anar-se’n a altres municipis i, de fet, passa el mateix al cap de setmana.

La mancança d’un espai jove provoca diverses situacions. En primer lloc, anar-se’n a altres municipis, amb la despesa econòmica que suposa i l’exposició a un oci de consum denigrant per les joves. En segon lloc, quedar-se a Taradell sense espais d’oci per a menors i on l’única alternativa és privada i consumista, i si vols un oci alternatiu a l’oci d’alcohol i pubs/discoteques no tens més opció que quedar-te a casa.

Les joves de Taradell reclamem una solució immediata a tots aquest anys de model de poble, reclamem que no tenim lloc en aquest Municipi i, sobretot, reclamem al nostre ajuntament que ofereixi activitats i es centri amb el jovent i no només amb infants. Des de fa anys ens sentim abandonades i obligades a anar-nos-en del poble per fer vida. Així doncs, volem un poble digne, volem que quan les joves parlin de Taradell sigui amb orgull i no amb resignació, volem fer del nostre poble un lloc on totes tinguem un Espai. Per això naixem, per canviar-ho tot, per un Taradell amb uns carrers alegres i vius.

Us esperem amb els braços oberts a tothom entre 15 i 25 anys que vulgui sumar-se al projecte.

Salut!

Assemblea de Joves ‘La Trabucaire’

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
David
David
3 febrer 2017 22:27

Pep, deus tenir alguna cosa a veure amb l’Ajuntament, oi?

Pep
Pep
17 gener 2017 11:50

Si, molt bé, bona iniciativa, però només un recordatori. Si es fan poques polítiques de joves, és perquè el llarg dels últims anys molt del jovent del poble ha fet mèrits perquè l’ajuntament decidís no fer-ne. Espais de jovent tancats per destrosses, festes que s’organitzen per joves repercuteix en la via pública i llars amb l’incivisme. Si algú ho ha aconseguit, ha estat mèrit del propi jovent de l’últim temps a Taradell. No obstant i així, em sembla bona la idea, però en comptes d’exigir a l’Ajuntament tal i com es presenten, crec que seria molt més convenient anar de… Llegeix més »