Inici Cartes dels lectors IBI de les masies

IBI de les masies

0
COMPARTIR

Tinc una masia al terme municipal de Taradell que el meu pare va evitar que s’enrunés fa més de 25 anys. Fins el dia d’avui el rebut de l’IBI (Impost sobre Béns Immobles) era reduït d’acord amb els serveis que ens dóna l’Ajuntament, que no és que siguin reduïts, són inexistens. Ni enllumenat públic, ni voreres, ni guàrdia urbana, ni tans sols arranjar mínimament els camins rurals, ni correu, ni brossa, res de res.

Avui m’ha arribat el rebut de l’IBI de l’any 2016: han multiplicat el valor cadastral per nou, un 900 per cent i la quantitat a pagar gairebé en la mateixa proporció. M’agradaria saber quins serveis té previst donar l’alcalde de Taradell a les masies ara que paguem com si vivíssim al centre del poble.

Ens asfaltaran els camins i faran voreres? La guàrdia urbana patrullarà per les masies i camins? Posaran fanals als camins? Ens recolliran la brossa? Tindrem ADSL o fibra a les masies? Molt em temo que seran diners tirats, ja que com em va dir l’alcalde quan li vaig demanar que arreglés una mica el camí veïnal, l’Ajuntament únicament s’ocupa del nucli urbà. Haurem de deixar caure les masies de Taradell.

Lluís Vaquer Aloy

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments