Inici Actualitat Els alumnes del col·legi Sant Genís regalen les grues de paper als...

Els alumnes del col·legi Sant Genís regalen les grues de paper als usuaris de la Residència Vilademany

0
COMPARTIR

grues-residencia-vilademany2

Els alumnes de tercer de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell han regalat aquest dimecres un miler de grues de paper als usuaris de la Residència Vilademany. Aquestes grues van ser fetes per la Marató de TV3, dins el projecte Implica’t.

grues-residencia-vilademanyL’acció d’aquest dimecres pretenia regalar un ocell de papiroflèxia per desitjar salut a tots els residents. Les grues que han sobrat serviran per decorar i guarnir les instal·lacions de la residència.

La iniciativa ha estat possible gràcies al suport de la Fundació Mútua General de Catalunya. Recordem que la tradició japonesa diu que si fas mil grues de paper pots demanar un desig. Els usuaris de la residència han rebut amb molt d’agraïment i somriures la sorpresa dels alumnes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments