Inici Actualitat El Club Volei Taradell presenta equips i tindrà més de 120 jugadores...

El Club Volei Taradell presenta equips i tindrà més de 120 jugadores la temporada 2023-2024

0
COMPARTIR

El Club Volei Taradell va presentar aquest diumenge a la tarda els equips que competiran pel club aquesta temporada 2023-2024. Com és habitual, laa presentació de tots els equips es va fer al pavelló El Pujoló entre la disputa dels partits de l’equip cadet masculí i el júnior femení.

El club segueix en creixement i aquesta temporada un total d’11 equips, 9 d’ells seran federats. També compta amb dos equips més que competiran en les lligues escolars (alevins) i també un grup d’escoleta. Concretament, hi competiran un total de 120 jugadores i jugadors, una vintena més que la temporada anterior.

Els jugadors es distribueixen, a banda de l’escoleta i els dos alevins femenins, en tres equips infantils, dos cadets, dos juvenils i un júnior femení i un equip amateur mixte. Cal destacar que el club, que a l’inici pràcticament només comptava amb equips femenins, ja compta amb tres equips masculins (1 infantil, 1 cadet i 1 juvenil).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments