Inici Cartes dels lectors Per tu Carme

Per tu Carme

0
COMPARTIR

Bon dia,

en nom de la família Malet Solà, voldríem donar les gràcies a Lluís Verdaguer, com a batlle, i a membres de l’ajuntament i al poble de Taradell pel suport que hem rebut durant tot aquest procés de la malaltia de la meva neboda.

Moltes gràcies a tothom, i en nom meu m’agradaria poder publicar aquest escrit fet per mi.

Teresa Solà Cunill

PER TU CARME

Carme, el teu coratge, la teva valentia i el teu bon cor ens ha donat una lliçó. És d’admirar com has aconseguit tots els teus propòsits després d’haver-te diagnostica’t aquesta maleïda malaltia que per ara encara és incurable.

També és d’admirar la valentia dels teus pares que, per molta ajuda familiar i suport d’amistats i amics vertaders que hagin pogut rebre, ells sempre han estat les 24 hores del dia amb tu. Moltes vegades estaven esgotats sense poder dormir, però ells han estat forts perquè mai et faltés res.

Ara no estàs amb nosaltres, però l’estrella que brilli més al firmament, aquesta seràs tu. I quan faci centelleigs seran els teus ulls els que ens indiquin el camí a seguir, com feies tu aquests últims mesos quant estaves contenta o endevinàvem el què volies dir.

Amb el teu ordinador em deies que era una tòtila. Doncs és veritat, i sempre recordaré quan em deies (quieta parada) si no feia el que tu volies. Eres perfeccionista en tot, i així et recordarem. Si algú et va fallar per aquest camí, vas saber perdonar-lo demostrant el teu bon cor.

SEMPRE ESTARÀS AMB NOSALTRES

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments