Inici Actualitat La taradellenca Rita Sañé il·lustra un conte per canviar valors socials i...

La taradellenca Rita Sañé il·lustra un conte per canviar valors socials i ambientals

0
COMPARTIR

rita-sane-conte-sota-acacia

L’Institut d’Estudis Ilerdencs va acollir aquest dijous la presentació del conte ‘Sota l’acàcia’, que ha comptat amb les il·lustracions de la taradellenca i directora de l’escola l’Arpa, Rita Sañé. Es tracta d’una iniciativa que s’enmarca en el projecte ‘Implica’t+’, que porten a terme diferents docents de la demarcació de Lleida per, de forma voluntària, posar el seu granet de sorra en canviar valors i construir un món més just.

Implica’t+ és un projecte transversal que vol educar pel canvi de les relacions socials i ambientals actuals, també pretén fomentar la cultura de la pau i el respecte. Així, realitzen diferents iniciatives com jocs, edició de contes, jornades o activitats. En aquest cas han editat un nou conte, ‘Sota l’acàcia’, que narra la història d’una nena d’onze anys que té una vida acomodada i descobreix que no tothom viu com ella, sinó en condicions molt més dures.

El conte està adreçat als infants a partir de vuit anys i ha estat escrit en català i castellà per Jaume Centelles. També s’ha traduït a l’aranès, francès i anglès i les il·lustracions són de Rita Sañé.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments