Inici Actualitat S’ha presentat a Taradell el nou conte d’en Fermí i la Valentina...

S’ha presentat a Taradell el nou conte d’en Fermí i la Valentina situat a la Catalunya Nord

0
COMPARTIR

conte-casablanca-catalunya-nordLa biblioteca del parvulari de l’escola les Pinediques de Taradell va acollir aquest dijous a la tarda la presentació en exclusiva de l’última aventura dels ratolins del mas Casablanca, Fermí i Valentina. Aquest nou conte, amb el nom de ‘La carta’,  té la peculiaritat que es situa a la Catalunya Nord i que s’ha finançat a través d’una campanya d’aportacions econòmiques a Verkami. Hi ha hagut 160 mecenes.

La història narra el viatge dels dos ratolins per la Catalunya Nord, després de rebre una carta escrita en un alfabet estrany, l’antic llenguatge dels ratolins. És d’en Marcel Rosegacrostons, un parent llunyà que viu a Sant Miquel de Cuixà, a la Catalunya Nord, que els convida a visitar-lo.

La presentació va comptar amb el dibuixant Scaramuix, autor dels dibuixos, la bibliotecària Mercè Escardó i el músic Guillem Roma. Aquest nou conte ha estat possible gràcies a un acord entre Edicions Casablanca i Els Amics de la Bressola. L’Associació d’Amics de la Bressola és una entitat que vol divulgar i trobar suports per destinar recursos a la Bressola, escoles que practiquen la immersió lingüística en català a les comarques de la Catalunya Nord.

Per celebrar la sortida del nou conte també es prepara una festa al Mas Casablanca aquesta propera primavera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments