Inici Actualitat En Fermí i la Valentina de Casablanca arriben a la Catalunya Nord

En Fermí i la Valentina de Casablanca arriben a la Catalunya Nord

1
COMPARTIR

contes-casablanca

Els populars personatges dels contes creats pel Mas Casablanca de Taradell, en Fermí i la Valentina, arriben a la Catalunya Nord. Edicions Casablanca i Els Amics de la Bressola han arribat a un acord per editar un nou conte protagonitzat pels populars personatges que pretenen difondre el món de pagès.

L’objectiu és que es pugui imprimir i distribuir aquesta tardor. Per aquest motiu, s’ha obert una línia de cofinançament a través de Verkami per ajudar a fer realitat el projecte. S’han d’aconseguir 6.000 euros en un mes.

L’Associació d’Amics de la Bressola és una entitat que vol divulgar i trobar suports per destinar recursos a la Bressola, escoles que practiquen la immersió lingüística en català a les comarques de la Catalunya Nord.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
14 juliol 2014 13:27

Si uns pocs aportem un granet de sorra, potser en tindrem un grapat. Si molts l’hi aportem, farem una platja.