Inici Actualitat Els agents locals de policia disposen d’un desfibril·lador portàtil

Els agents locals de policia disposen d’un desfibril·lador portàtil

1
COMPARTIR
Desfibril·lador a can Costa
Desfibril·lador a can Costa
Desfibril·lador a can Costa

Els agents de la policia local de Taradell ja disposen d’un desfibril·lador portàtil (DEA) per actuar en cas de necessitat. Aquest aparell estarà ubicat sempre en el cotxe dels agents per garantir que durant les 24 hores del dia hi ha un desfibril·lador a punt.

Els desfibril·ladors són aparells electrònics que tracten l’aturada cardiorespiratòria causada per una fibril·lació taquicàrdia (quan l’activitat mecànica està alterada) o una taquicàrdia ventricular sense pols (quan el bombament sanguini és ineficaç). L’aparell genera una descàrrega elèctrica que pot reactivar la funció cardíaca si no es tarda massa temps. Per això, el fet de tenir-ne un de portàtil pot ser mol útil. A més, la seva utilització és molt fàcil i, fins i tot, dóna indiciacions de forma verbal.

A Taradell actualment hi ha desfibril·ladors instal·lats als principals equipaments públics com la Fundació Vilademany, el dispensari, el Centre cultural Costa i Font i l’Espai d’Aigua i Salut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jaume
Jaume
20 maig 2015 12:30

Carai, un desfibril·lador? Això està al programa d’ERC que van presentar el divendres… si que reaccionen ràpid…