Inici Actualitat Taradell obre l’Espai Solidari per a les entitats que treballen amb temes...

Taradell obre l’Espai Solidari per a les entitats que treballen amb temes socials

0
COMPARTIR

espai-solidari-inauguració

L’Ajuntament de Taradell va lliurar aquest dijous al vespre les claus dels espais que tres col·lectius solidaris de Taradell tindran a l’antic dispensari. Caritas, Som Dones i l’Associació Osona contra el càncer disposaran a partir d’ara d’un lloc físic, ‘L’espai solidari’, per a poder treballar amb més comoditat.

Aquest nou espai està ubicat al carrer Ramon Pou, en l’edifici que antigament havia estat el dispensari del poble. De fet, des de feia un any Caritas ja feia ús de part d’aquestes instal·lacions per emmagatzemar la roba cedida. L’espai s’ha rehabilitat interiorment i s’ha obert a les entitats que treballen més amb temes socials.

espai-solidari-inauguració1L’acte d’inauguració es va fer aquest dijous al vespre amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i la regidora de Benestar i Salut, Lluïsa Sañé. La regidora es va felicitar per l’equipament i per oferir-lo a entitats que “dediquen el seu temps i esforç a realitzar accions socials”. Per la seva part, l’alcalde Lluís Verdaguer va recordar que totes les entitats poden disposar d’espais al Centre cultural, però aquestes tres entitats amb una vessant més solidària “entenem que està en un Centre cultural no seria del tot correcte”.

Carles Daniel de Caritas, Araceli García d’Osona contra el Càncer, i Maria Godayol de Som Dones, van ser els encarregats de recollir simbòlicament les claus. Tot seguit, tots els presents van poder visitar les instal·lacions i degustar un petit piscolabis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments