Inici Actualitat Taradell ja disposa de cobertura 3G per a mòbils a tot el...

Taradell ja disposa de cobertura 3G per a mòbils a tot el poble

0
COMPARTIR

antenes-telefonia-mobilTot el municipi de Taradell ja disposa de cobertura 3G per a telefonia mòbil. El motiu és que finalment s’ha fet el canvi d’antenes del punt de transmissió que hi ha al dipòsit de can Costa. Aquestes antenes estaven antiquades i fins ara només donaven servei GPRS (sistema de comunicació més lent). Amb el sistema 3G es permeten connexions més ràpides. Per tant, adaptades als actuals telèfons mòbils intel·ligents.

Aquestes antenes de telefonia mòbil són propietat de Movistar i ja feia temps que s’havia fet la sol·licitud per fer el canvi. El canvi d’antenes només suposa canviar la tecnologia, però no la seva potència ja que l’altre part de municipi queda coberta amb un altre punt d’antenes. És el que hi ha a la zona de la masia Can Janet, al polígon El Vivet. Aquest punt és de Vodafone, tot i que a partir d’un conveni també dóna cobertura a Movistar. Ja disposava de cobertura 3G, malgrat que una avaria a l’estiu va deixar el municipi sense cobertura 3G durant diversos mesos.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments