Inici Actualitat Taradell té problemes de cobertura de telefonia mòbil

Taradell té problemes de cobertura de telefonia mòbil

1
COMPARTIR

antenes-telefonia-mobil

Des de fa unes setmanes els taradellencs han notat que tenen menys cobertura de telefonia mòbil. De fet, sobretot, tenen menys cobertura de transferència de dades. El motiu és que una de les dues antenes de telefonia s’ha avariat.

A Taradell hi ha dos punts amb antenes de telefonia mòbil. Un d’ells està situat al dipòsit d’aigua de can Costa. És propietat de Movistar i és molt antic, ja que només permet cobertura mòbil a través del sistema GPRS, servei de comunicació basat en la transmissió de paquets que permet connexió a internet i, per tant, més lent per als telèfons intel·ligents de dades. L’Ajuntament de Taradell fa temps que ha sol·licitat actualitzar les antenes i donar cobertura 3G o 4G. Finalment, sembla ser que l’actualització es farà aquesta tardor.

antenes-telefonia-mobil2L’altre punt amb antenes de telefonia mòbil és proper a la masia Can Janet, al polígon El Vivet. Aquest punt és de Vodafone, tot i que a partir d’un conveni també dóna cobertura a Movistar. Aquest punt amb cobertura 3G té una avaria important des de fa unes setmanes i ha aguditzat la manca de cobertura de dades al municipi.

Segons l’Ajuntament de Taradell, s’ha demanat en repetides ocasions que resolguin l’avaria, però no l’afronten afirmant que és un tema complex. Per això, el consistori ho ha notificat a la Generalitat de Catalunya i al consorci Localret (especialitzat en assessorament en matèria de telecomunicacions als ajuntaments) perquè ajudin a resoldre el problema. I espera que la manca de cobertura es solucioni aviat.

antenes-telefonia-mobil3

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
11 juliol 2014 15:37

Hi ha llocs on sembla que s’hagi mort el telèfon. És impossible establir connexió. Al final acabes trucant pel fixe. Ens fan perdre el temps, la paciència i els diners. És indignant.